filler image

Açık hava malzemeleri kullanılmalıdır. Her türlü uygulama, baskı ve kurulum işleri reklam verene aittir. Açık alandaki uygulamalarda reklam araçlarının konulacağı yerler ve maksimum alan sınırları ANFAŞ tarafından belirlenir.Antalya Expo Center Fuar ve Kongre Merkezi’nin ana girişinde yer alan iki Megalight, fuar giriş çıkışlarında ve ana yol üzerinden tanıtım imkânı sunmaktadır. Fuarlar ve organizasyonlara katılan tüm kitleye kolay ve etkili bir şekilde ulaşma imkânı sağlanmaktadır.

Detay için tıklayınız..
filler image

Antalya Expo Center Fuar ve Kongre Merkezi’nin ana girişinde yer alan 8 adet sıralı raket giriş ve çıkış yönlerinde tüm katılımcıların ilgisini çekmektedir.

Detay için tıklayınız..
filler image

Antalya Expo Center Fuar ve Kongre Merkezi’nin çevre yolundan sonraki giriş bölümündeki yolda yer alan Aksu Belediyesi’ne ait alanlardır. Antalya Expo Center merkezli taksi durağının hemen yanında bulunan alanlar, giriş ve çıkış yolunda tüm ziyaretçilerin ilgi odağı olacaktır.

Detay için tıklayınız..
filler image

Antalya Expo Center Fuar ve Kongre Merkezi’nin çevresinde yer alan panolar, alandaki en geniş reklam alanlarından birini sunmaktadır.

Detay için tıklayınız..