KAHVE; TUTKUNLARINI BEKLİYOR!

 04.11.2019


ANFAŞ her geçen yıl katılımcıları için daha verimli olanaklara imkan sağlayan, Türkiye’nin en büyük HORECA buluşmasını; 31. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı ve 27. ANFAŞ Food Product Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı ile eş zamanlı olarak Antalya Fuar ve Kongre Merkezinde, 2020 yılının 15 ile 18 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirecek.

ANFAŞ 27.Food Product Fuarı kapsamında düzenlenecek olan kahve etkinliğinde; Schiller Türkiye/Reneka ve Eker Süt sponsorluğu iş birliğiyle ‘’Otel Baristaları Derneği Latte Art Yarışması’’ gerçekleştirilecek.

Baristalar Yarışıyor!

Kahve sektörünün otel kanadı profesyonellerini bir araya getirecek olan Latte Art Şampiyonası; Türkiye’de ciddi bir gelir getirisine sahip ve önemli bir kaynak olan turizme destek sağlama amacı taşımaktadır.

Kahve her milletin, kendi kültürünü yansıtan önemli bir parçasıdır. Buna bağlı olarak Türkiye turizmindeki barista sayısının ve niteliğinin artması ve iletişimin güçlenmesi anlamında büyük önem taşıyan etkinlik; ayrıca otel yöneticileri İçin de çalışan iş gücünün eğitilmesi, destek sağlanması anlamında da bir farkındalık yaratmayı hedeflemektedir.

Yarışma için ön başvuru işlemleri yalnızca ANFAŞ Food Product web sitesi üzerinden yapılacak olup, 30 Kasım 2019 tarihine kadar sürecektir.

Bütün detaylarıyla birlikte kahve; tüm tutkunlarını ANFAŞ Fuar ve Kongre Merkezi’ne bekliyor.